dinsight referenties

Onze concrete voorbeelden van bedrijfsoptimalisatie

De resultaten in de praktijk

Want woorden zijn maar woorden


Processen automatiseren, bedrijfsinformatie opdiepen en helder presenteren, uw bedrijf zó vormgeven dat iedereen optimaal presteert… D-Insight maakt data duidelijk.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van bedrijven waar wij d.m.v. van verbeterde automatisering het bedrijfsproces hebben geoptimaliseerd. Bent u benieuwd of wij ook voor uw bedrijf van betekenis kunnen zijn? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Forza Fietsen

Effectieve leadopvolging en voorraadposities inzichtelijk

D-Insight heeft ons geholpen met het effectiever opvolgen van de leads door in Teamleader het proces beter in te richten. Hierdoor is de conversie toegenomen en onze kosten per lead afgenomen. Om de voorraadposities inzichtelijk te krijgen heeft D-Insight de orderintake verlegd van Teamleader naar Exact. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opstellen van een actueel artikelbestand met samengestelde artikelen en artikelbeheer proces.

forzafietsen.nl

Smienk Trapliften

Dagelijks commerciële cijfers

D-Insight heeft ons geholpen met het dagelijks communiceren van de juiste commerciële cijfers binnen de organisatie. Hierdoor hebben alle medewerkers dagelijks inzicht in hun resultaten en kan er zeer effectief bijgestuurd worden. Daarnaast heeft D-Insight het applicatielandschap beschreven en deze gerelateerd aan het primaire proces. Dit helpt ons met de verdere doorontwikkeling en zijn blij met de gegeven adviezen hiervoor.

smienktrapliften.nl

Aldenhuijsen slaapsystemen

Effectieve telefonische opvolging en simpel ordermanagement

D-Insight heeft ons geholpen met het effectief telefonische opvolgen van leads door een telefonie oplossing te selecteren en implementeren waarmee aanvragen opgevolgd worden. Deze telefonie oplossing sluit volledig aan bij onze sales funnel werkwijze en gedachte. Door het verzelfstandigen van de organisatie was een ordermanagement omgeving nodig en hiervoor heeft D-Insight de selectie, implementatie en migratie begeleidt en uitgevoerd. We zijn van SAP naar AFAS overgegaan.

aldenhuijsenslaapsystemen.nl

Ship Motion Group

Liquiditeit en onderhanden werk inzichtelijk

D-Insight heeft voor ons een PowerBI dashboard ontwikkeld op data van uit Exact waarin we in één oog opslag het verloop van onze cashflow en onderhanden werk kunnen zien. Voor ons is deze informatie cruciaal door de doorlooptijd van de projecten die wij uitvoeren.

shipmotiongroup.com

SalesFeed

PowerBI dashboard met inzicht van website bezoek en gedrag

Voor ons heeft D-Insight een dashboard gemaakt in PowerBI op de data die wij verzamelen met onze tooling. Met onze tooling herken je heel makkelijk de belangrijkste prospects en klanten die jouw website bezoeken. Je kunt ze dan zelf benaderen. Zo loop je geen klanten meer mis doordat ze zelf geen contact opnemen. In het PowerBI dashboard wordt inzicht gegeven in de website bezoekers en hun gedrag van de website waar onze tooling aan gekoppeld is.

salesfeed.com

Prominent

Vervanging ERP en CRM

Bij Prominent heeft D-Insight deelgenomen als informatiemanager en architect aan een groot project  waarbij Dynamics CRM 4.0 vervangen is door Dynamics CRM 365 . Het was uitdagend, zeker in combinatie met Dynamics NAV 2017, LogicTrade als product configurator, Adobe Campaign voor marketing automation en voor synchronisatie de Azure servicebus. D-Insight had veel kennis van de oude omgeving en heeft een belangrijke rol vervult in deze transitie, maar ook bij datamigratie en ontwikkeling van rapportages.

prominent.nu

 


 

"Bij Smienk hebben we nu dagelijks inzicht in onze commerciële resultaten"

Clemens Kardol

Smienk Trapliften

"Het geeft echt rust nu de verkopers inzicht hebben in de beschikbare voorraad voor verkoop"Hans de Kievid

Forza Fietsen

"Zeer professioneel, pragmatisch, integer en prettig om mee samen te werken"José Schmitz

Aldenhuijsen slaapsystemen