dinsight optimaliseert

Specialist in automatisering en verbetering van uw bedrijfsproces

Processen automatiseren

en actuele informatie slimmer toepassen


U schakelt ons in als u optimaal gebruik wilt maken van automatisering bij het besturen en verder ontwikkelen van uw bedrijf. Onze rol daarbij is vergelijkbaar met die van een architect. We gaan niet zelf staan timmeren en metselen, maar we weten wél hoe het moet. 

Wij ontwerpen in nauw overleg met u een slank maar sterk en flexibel ‘ICT-gebouw’ waarin u optimaal kunt functioneren, en zoeken vervolgens de beste leveranciers om dit ook daadwerkelijk te bouwen. We putten daarbij uit een groot arsenaal IT-instrumenten en een groeiend netwerk betrouwbare dienstverleners. Zo nemen we alle onzekere factoren uit het proces weg, voor zorgenvrije ontwikkeling en implementatie van de processen voor UwBedrijf 2.0. Onze dienstverlening kent de volgende onderdelen:

Business Consultancy 
Business-IT Alignment


Managementinformatie 
en rapportages

Business Consultancy  Natuurlijk is uw onderneming uniek. Toch kunnen wij vanuit onze uitgebreide ervaring bij uiteenlopende bedrijven vaak nuttige adviezen geven over de inrichting van uw organisatie, aansluitend bij uw visie en strategische doelen. We helpen u graag bij het opstellen van een lijst met functionele eisen en zoeken daar vervolgens passende oplossingen bij. Waarbij we natuurlijk zorgen dat de verschillende pakketten perfect op elkaar aansluiten en de kerngegevens automatisch synchroniseren, zodat u informatie maar één keer in hoeft te voeren. Als gevolg van onze ingrepen zullen diverse routinematige taken of processen vervallen, waardoor u uw mensen op een andere manier in kunt zetten. Wij merken dat met name medewerkers met ondersteunende functies vaak opbloeien. De automatisering neemt ze saai routinewerk uit handen, waardoor ze tijd krijgen voor interessante, meer uitdagende taken.


Managementinformatie en rapportages  Een van de belangrijkste struikelblokken voor het efficiënt leiden van een bedrijf is gebrek aan inzicht in de actuele stand van zaken. Problemen rond de performance van processen, afdelingen of individuele medewerkers komen vaak pas aan het licht als u de maandelijkse balans op maakt. Te laat om de koers te verleggen. U kunt uw business alerter en effectiever managen met de actuele sturingsinformatie onder handbereik. Daar zijn tools voor, die we u graag ter beschikking stellen. In overleg met u creëren we een dashboard waarop u precies kunt zien hoe de zaken nú draaien. Met overzichten van de actuele stand van zaken. Plus de resultaten van gisteren, de afgelopen week en vorig jaar, het niveau van de voorraden, de output van productie, verkoopcijfers, website-statistieken, klanttevredenheid… het kan allemaal. Welke informatie we precies onttrekken en presenteren, hangt natuurlijk sterk af van uw bedrijf en uw behoeften. Waarschijnlijk denkt u nú al aan bepaalde informatie die u graag ‘live’ zou willen bijhouden en sturen.

 


 
 

Wilt u ICT inzetten om uw processen te automatiseren en rapportages te genereren? 

Of hebt u behoefte aan een ervaren adviseur als sparring partner?

Uw business optimaliseren

Wij helpen u graag uw business optimaliseren. We brengen uw ICT-structuur in lijn met uw processen en automatiseren alle processen waarbij IT ook echt meerwaarde biedt. Dus niet automatiseren omdat het kan, maar omdat het u concreet iets oplevert. Zoals: minder repetitief handwerk, betere ondersteuning van klanten, gestructureerde aanpak van het salesproces, heldere rapportages en nog veel meer. Van het implementeren van software die automatisch de communicatie met klanten verzorgt tot een compleet pick, send, track & trace-systeem voor bestelling en levering. Zie voor concrete voorbeelden ook de pagina Referenties.


Bekijk de referenties ›

Verkoopprocessen automatiseren met CRM en ERP

Hoe krijgt u sitebezoekers zo ver dat ze contact opnemen of direct iets bestellen? En hebt u eenmaal een informatieverzoek, hoe zorgt u dat deze potentiële klant ook daadwerkelijk een order plaatst? Er bestaan diverse tools voor het efficiënt en verkoopgericht managen van klantencontacten (‘customer relation management’ of CRM). Het is de kunst om het CRM-pakket intelligent te koppelen aan online verkoopsystemen en vervolgens ook de afhandeling van de orders te automatiseren. Liefst inclusief inkoop, magazijnbeheer, assemblage, verzending en facturatie. Het inrichten van dit soort systemen is een vak apart, dat D-Insight tot in de puntjes beheerst. Wij zorgen dat u geen klant meer mist en dat het proces vanuit de beleving van de klant servicegericht en vlekkeloos verloopt. Met voor elke klant het gevoel dat hij of zij voldoende persoonlijke aandacht kreeg. Zelfs als er amper nog menselijke interventie bij komt kijken. Wilt u uw service aan uw klanten professionaliseren met een ICT-ondersteunde systematische afhandeling van eerste contact tot service after sale? D-Insight weet hoe het moet.

Managementinformatie en rapportages

Naarmate we uw processen sterker automatiseren, komt er meer informatie over die processen beschikbaar. Nuttige managementinformatie over productie per uur of per dag, over de tijd die verstrijkt tussen levering aan de klant en de betaling, of over het aantal sitebezoekers dat ook daadwerkelijk iets koopt. De hoeveelheid informatie heeft als risico dat u het overzicht verliest. Business Intelligence geeft u het inzicht terug. Samen met u creëren we nuttige rapportages op maat waarmee u op een online dashboard ‘live’ kunt zien hoe uw bedrijf draait. Het gaat erom de juiste managementinformatie uit het proces te plukken en via het dashboard te presenteren. Een vak apart, dat wij als geen ander beheersen. Neem contact op!

Benieuwd wat D-Insight voor u kan betekenen?

Bekijk de referenties of plan een vrijblijvend gesprek